Hem Restaurang Utflykt Aktuellt Kontakt

Helgbuffé serveras 21/1 - 30/5 2017

12.00-15.00

Vuxen 245:-/person

Barn 95:-/person

Helgbuffé Lördag & Söndag 

Förrätter:

Hummersoppa m. Cognacsgrädde, Créme Ninon, Skagenröra, Laxmousse, sallad & hembakat bröd

 

Varmrätter:

Rapsgris karré, Ugnsbakad Kyckling, Pocherad Spättafilé , Friterad  Potatis, Ugsbakade Rotsaker, Ratatouille, Rödvinssås, Vitvinssås, Bearnaisesås, Remouladsås

 

Desserter:

Ostkaka, Hallonsylt, Vispad Grädde, Chokladkaka, Glass, Ostar, Kex, Marmelad

 

Kaffe & Bordsvatten

 

245:-/person vuxna

95:-/barn upp till 15 år

 

 

 

 

Alá Carte

Serveras fredagar 18:00 - 21:00

(Ändringar sker)

 


Förrätter

🍴Krämig skaldjurssoppa serveras med Gestgifveriets färskost 125:-

🍴Créme Ninon serveras med  Champagnecrème 125:- 

🍴Klassisk Toast Skagen 125:

 

 

🍴Krögarens inkokta Lax serveras med dill & saffransmajonäs 155:-

🍴Svensk Entrecôte serveras med ugnsbakade rotsaker, tomat, bearnaisesås & rödvinssås smaksatt med apelsin & chili 195:-

🍴Vegetarisk Raggmunk serveras med smörstekta champinjoner, ugnsbakade r0tsaker & ratatouille 155:-

 

⭐️🍴🍷💐

🍴Svensk jordgubbskaka  serveras med vaniljglass &  kakkrisp 95:-

 

🍴Chokladkaka serveras med karamellsås & vispad grädde 95:-



Matlagningskurs 2017

Varmt välkommen till en både smakrik och lärorik kväll med Gestgifveriets Krögare Ceith Landin

Ceith Landin har skapat en unik matlagningskurs baserad på professionella kökets pedagogik & metodik. Du får lära dig mer och prova på hur man i ett restaurangkök jobbar med råvaror, smakkombinationer och olika tekniker. Du får även jobba med lokala fina sörmländska & östgötska råvaror som avslöjar vad du ska leta efter i grönsaks-, kött- eller fiskdisken. Matlagningskursen vänder sig till alla personer som vill lära sig mycket om just kökets olika kokkonster samt matlagningsknep och samspelet mellan mat & dryck i kombination. Ceith berättar även om hur professionella kockar arbetar i vardagen, många fina och nyttiga vardagstips till dig som kursdeltagare. Kvällen avslutas med en trevlig 3-ätters middag.

 

Matlagningskursen inkluderar fördrink med tilltugg & 

3-rätters middag & ett matlagningskompendium

endast 695:-/person

2017

Heldagskonferens 645:-/person

Konferensrum

Förmiddagsfika

Frukt, Dryck, Kaffe

Lunchbuffé med förrättssoppa 

Eftermiddagsfika

 

Varmt välkomna!



Restaurangen - Middagar och affärsluncher

God och prisvärd mat med råvaror från svenska gårdar i ombonad bruksmiljö.




Aktuellt

Se vad som är aktuellt just nu

Gestgifveriet är öppet igen!

Se öppettider här!

Ariom Reklambyrå i Linköping och Norrköping